Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Marco van Rooijen

Mijn naam is Marco van Rooijen en geboren in 1969 en kom uit Zeegse. Vliegen heb ik altijd al razend interessant gevonden. Na terug komst uit de Alpen heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben een lier cursus gaan volgen bij PNN. Daarna ben ik alleen maar enthousiaster geworden en wil ik graag dat enthousiasme overbrengen op andere mensen. Ik help daarom ook graag mee met de grondoefeningen en geniet van elke lach na een eerste solovlucht van een leerling. Het gevoel dat je door de thermiek omhoog getild wordt en het zoeken en vinden van een  thermiekbel vind ik heerlijk om te doen. Zonder een  hulpbron een lange vlucht maken met niets anders dan je uitrusting en de natuurlijke luchtverplaatsing geeft mij een enorme voldoening.

Nu alweer een paar jaar in het bezit van brevet 3 berg en lier, lierman en hulpinstructeur. Dit jaar (2024) ben ik ook begonnen aan de volgende uitdaging met de opleiding tot instructeur.

In het dagelijks leven heb ik als coördinator veel te maken met techniek wat weer goed van pas komt als het gaat om de lier en aanverwante machines.

Paragliden is wat mij betreft de mooiste hobby waarbij het op het veld in de eerste plaats draait om veiligheid maar ook gezelligheid.

Tot ziens op het veld!