Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Parapente

Of je nu m.b.v. een lier start in het vlakke Nederland of vanaf een berg, parapenten is een opwindende sport. Van alle vliegsporten benadert parapenten wel het meest het ideaal van zelf vliegen. Heerlijk zwevend in de lucht kun je rondom in alle richtingen kijkend genieten van het uitzicht. Het is ontspannend en uitdagend tegelijkertijd.

Natuurlijk is het niet niks om aan een stuk textiel en draden je leven toe te vertrouwen. Om zo veilig mogelijk te kunnen vliegen is een goede opleiding een eerste begin. Daarbij heb je de juiste omstandigheden (het weer), goed materiaal en goede begeleiding nodig. Voeg daarbij een portie gezond verstand en de nieuwbakken piloot is geboren. Bij PNN zorgen we ervoor dat je leert vliegen op een rustige, verantwoorde wijze. Ook in Nederland kun je deze fantastische sport beoefenen.

 

Locatie:

Wij vliegen in de buurt van Hooghalen (Drenthe) in de weekenden voor zowel cursisten als gevorderden. Er wordt dan gestart mbv een lier.

Cursus:

Naast liervliegen kun je ook bij ons een cursus volgen in de bergen (bv. Sapenay in Frankrijk). Je moet dan wel eerst de nodige lierervaring met goed gevolg hebben opgedaan.