Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Parapente

Of je nu m.b.v. een lier start in het vlakke Nederland of vanaf een berg, parapenten is een fascinerende sport! Van alle vormen van vliegen benadert parapenten wel het meest het ideaal van vliegen als een vogel. Heerlijk zwevend in de lucht kun je rondom in alle richtingen kijkend genieten van het uitzicht. Het is ontspannend en uitdagend tegelijkertijd.

Natuurlijk is het niet niks om aan een stuk textiel en draden je leven toe te vertrouwen. Om zo veilig mogelijk te kunnen vliegen is een goede opleiding een eerste begin. Daarbij heb je de juiste omstandigheden (het weer), goed materiaal en goede begeleiding nodig. Voeg daarbij een portie gezond verstand en de nieuwbakken piloot is geboren. Bij PNN zorgen we ervoor dat je leert vliegen op een rustige, verantwoorde wijze. Ook in Nederland kun je deze fantastische sport beoefenen.

Waar wordt er gelierd?

Wij vliegen in de buurt van Eesergroen (Drenthe) in de weekenden voor zowel cursisten als gevorderden. Er wordt dan gestart m.b.v. een lier.

Bergcursus in Frankrijk:

Naast een cursus liervliegen kun je ook bij ons een cursus volgen in de bergen (bv. Col du Sapenay in Frankrijk). Als basis is enige lierervaring met goed gevolg doorlopen voldoende. Het gaat er met name om dat je hebt geleerd met enig gevoel het scherm te kunnen opzetten en daarmee te starten. In het begin van je loopbaan is hoe gek het ook klinkt het vliegen zelf eigenlijk relatief makkelijk. Het is met name de start en de landing waar je meer tijd voor nodig hebt en die kan je prima in Nederland leren!