Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Vliegverwachting

Het coronavirus woekert voort en heeft veel impact op ieders leven. De nu genomen maatregelen van de overheid worden steeds strenger en indringender. Het is daarom ook niet meer voor te stellen dat we op korte termijn kunnen gaan vliegen. Voor PNN betekent dit dat we niet anders kunnen dan het lierseizoen uit te stellen tot in elk geval 1 juni. Ook al zijn we buiten actief ook dan kan je het virus verspreiden waarmee je anderen in gevaar brengt. Het is niet anders en uiteindelijk zijn er wel belangrijkere dingen in de wereld.

Ik hoop dat we uiteindelijk er in zullen slagen om ook deze crisis te overwinnen en dat we elkaar na 1 juni weer snel op het lierveld kunnen zien!

Cursisten kunnen zich uiteraard nog steeds inschrijven voor een cursus. We zullen alleen even moeten wachten voordat we daadwerkelijk kunnen gaan beginnen.

Fotocollage van Jan van de bergcursus in Sapenay

Fotocollage van Karin van de cursus (Sapenay)

Fotocollage van Karin van de cursus (Annecy)

27 juni 2019 vliegen Jürgen, Gosse, Paul en Geert een mooie XC vlucht in Slovenië. Volgend jaar organiseren we hier een laagdrempelige XC cursus. Volg deze link voor een animatie in 3D.

 

No landingzone bij Klatering (Beilen).

Zie locatie voor de exacte details.

 Impressie van de lierdag op 29 september door Martin gemaakt.

3D film van een liervlucht (Harm alweer)

Film van afgelopen beginnerscursus in Frankrijk!

Mooie foto's van Harm Mooibroek van zaterdag 14 juli en zondag 22 juli.


Zoals altijd de site even checken voor vertrek of het ook doorgaat (tenslotte is niets zo veranderlijk als het weer)

Graag aanmelden via email of het contactformulier.

We zijn nu ook te volgen op facebook via www.facebook.com/parapentenoordnederland/

Hier is geen facebook account voor nodig!

Zie de agenda voor de planning van dit jaar.

 

Parkeren lierveld:

Betreffende het parkeren bij het lierveld. Het is niet toegestaan om aan de kant van het O-W lierveld (naast het bosje) te parkeren. Doe dit altijd aan de andere zijde van de weg (De Streek) en zet de auto geheel van de weg af (i.v.m. grote landbouwmachines)
Bij het kleinere N-Z veld dat ligt aan de doorgaande weg van Smilde naar Hooghalen alleen parkeren op De Streek (aan de rechterzijde vanaf de weg gezien) en niet bij het lierveld zelf. Dit i.v.m. de veiligheid voor het verkeer.