Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Vliegverwachting

We gaan vandaag zaterdag 1 augustus wel vliegen. Locatie is Zwiggelte. We beginnen om 11.30 uur.Graag aanmelden via email. De afgesproken tandemvluchten kunnen doorgaan.

Zondag 2 augustus wordt er zeer waarschijnlijk niet gevlogen.

Bijzonder mooie foto's van de beginnerscursus gemaakt door Karin (19 juli) https://myalbum.com/album/8WKx8ARMnVEh

Het goede nieuws is dat Frankrijk vanaf 15 juni weer open gaat en er dus geen restricties meer zijn. Dat biedt mogelijkheden om de bergcursus Frankrijk (in augustus) door te laten gaan! Denk je erover mee te gaan dan laat het even weten zodat we kunnen inventariseren hoeveel mogelijke deelnemers er zijn. Je kan je dus nu opgeven voor de periode 22 augustus t/m 4 september. Uiteraard hangt alles af van hoe de situatie zich ontwikkeld. Mocht de situatie niet geheel stabiel zijn dan cancelen we alsnog het geheel zonder enig probleem. Het voordeel is dat het nog even duurt en we dus nog genoeg tijd hebben om te zien hoe het met de coronaperikelen gaat. We hebben een aantal mobile homes kunnen reserveren zodat je je eigen wc en douche tot je beschikking kunt hebben. Indien je verder zelf je eten maakt of alleen op terrasjes buiten uit eten gaat etc. dan is dat qua veiligheid zeer vergelijkbaar met de situatie in Nederland. Wat betreft het vervoer naar de startplaatsen toe hebben we van onze Franse vrienden begrepen dat daar geen beperkingen op worden geheven.

Tandemvluchten voor piloten die hun tandembrevet willen halen zijn vanaf 6 juni weer mogelijk.

Cursisten zijn weer welkom!

Tandemvluchten voor derden of cursisten (als onderdeel van de opleiding) doen we op dit moment nog niet.

Let op: Het coronaprotocol is aangepast op 6 juni. Lees dit goed door voordat je je aanmeld!

 

Hemelvaartsdag 2020 (Karin)

Fotocollage van Jan van de bergcursus in Sapenay

Fotocollage van Karin van de cursus (Sapenay)

Fotocollage van Karin van de cursus (Annecy)

27 juni 2019 vliegen Jürgen, Gosse, Paul en Geert een mooie XC vlucht in Slovenië. Volgend jaar organiseren we hier een laagdrempelige XC cursus. Volg deze link voor een animatie in 3D.

 

No landingzone bij Klatering (Beilen).

Zie locatie voor de exacte details.

 Impressie van de lierdag op 29 september door Martin gemaakt.

3D film van een liervlucht (Harm alweer)

Film van afgelopen beginnerscursus in Frankrijk!

Mooie foto's van Harm Mooibroek van zaterdag 14 juli en zondag 22 juli.


Zoals altijd de site even checken voor vertrek of het ook doorgaat (tenslotte is niets zo veranderlijk als het weer)

Graag aanmelden via email of het contactformulier.

We zijn nu ook te volgen op facebook via www.facebook.com/parapentenoordnederland/

Hier is geen facebook account voor nodig!

Zie de agenda voor de planning van dit jaar.

 

Parkeren lierveld:

Betreffende het parkeren bij het lierveld. Het is niet toegestaan om aan de kant van het O-W lierveld (naast het bosje) te parkeren. Doe dit altijd aan de andere zijde van de weg (De Streek) en zet de auto geheel van de weg af (i.v.m. grote landbouwmachines)
Bij het kleinere N-Z veld dat ligt aan de doorgaande weg van Smilde naar Hooghalen alleen parkeren op De Streek (aan de rechterzijde vanaf de weg gezien) en niet bij het lierveld zelf. Dit i.v.m. de veiligheid voor het verkeer.