Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Vliegverwachting

Vanaf nu is de winterperiode aangebroken. Dit houdt in dat de vliegverwachting niet meer wekelijks wordt geupdate. Wel proberen we nog te vliegen wanneer de conditie van het veld (niet te nat) en het weer dat toelaten. In dat geval krijgt iedereen die op de mailinglist staat een mailtje om dat aan te kondigen.

We proberen ook nog een dag in Zevenhuizen te gaan vliegen in samenwerking met de buurtvereniging aldaar. Indien we dat gaan doen wordt je via de mail geïnformeerd.

Aanmelden via email, je krijgt een bevestiging terug.

Fotocollage van Jan van de bergcursus in Sapenay

Fotocollage van Karin van de cursus (Sapenay)

Fotocollage van Karin van de cursus (Annecy)

27 juni 2019 vliegen Jürgen, Gosse, Paul en Geert een mooie XC vlucht in Slovenië. Volgend jaar organiseren we hier een laagdrempelige XC cursus. Volg deze link voor een animatie in 3D.

 

No landingzone bij Klatering (Beilen).

Zie locatie voor de exacte details.

 Impressie van de lierdag op 29 september door Martin gemaakt.

3D film van een liervlucht (Harm alweer)

Film van afgelopen beginnerscursus in Frankrijk!

Mooie foto's van Harm Mooibroek van zaterdag 14 juli en zondag 22 juli.


Zoals altijd de site even checken voor vertrek of het ook doorgaat (tenslotte is niets zo veranderlijk als het weer)

Graag aanmelden via email of het contactformulier.

We zijn nu ook te volgen op facebook via www.facebook.com/parapentenoordnederland/

Hier is geen facebook account voor nodig!

Zie de agenda voor de planning van dit jaar.

 

Parkeren lierveld:

Betreffende het parkeren bij het lierveld. Het is niet toegestaan om aan de kant van het O-W lierveld (naast het bosje) te parkeren. Doe dit altijd aan de andere zijde van de weg (De Streek) en zet de auto geheel van de weg af (i.v.m. grote landbouwmachines)
Bij het kleinere N-Z veld dat ligt aan de doorgaande weg van Smilde naar Hooghalen alleen parkeren op De Streek (aan de rechterzijde vanaf de weg gezien) en niet bij het lierveld zelf. Dit i.v.m. de veiligheid voor het verkeer.