Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Tandemvliegen

Een tandemvlucht is heel leuke en goede manier om de sensatie van het parapenten op een veilige manier te ervaren. Je gaat met een instructeur of gebrevetteerde tandempiloot vliegen waarbij je naar zo'n 200 m wordt getrokken. Eenmaal ontkoppeld vlieg je zo vrij als een vogel in de lucht en vlieg je rustig weer naar beneden. Als de omstandigheden goed zijn kun je ook het geluk hebben dat de piloot thermiek vindt en stijg je zelfs nog verder omhoog! Voor een leuke video kijk eens hier.

Als je dit zelf wilt doen of als kado wilt geven dan is dat mogelijk. We hebben hiervoor het volgende systeem:

1-Kijk eerst op de PNN Kalender voor een geschikte (weekend)dag waarop je wilt vliegen. Dit kan alleen 's middags na 13.00 uur ingepland worden.
2-Maak je afspraak (via het contactformulier), je krijgt bericht terug.
3-Op vrijdagavond is vaak al bekend of de weersverwachting voor het vliegen ook gunstig is (zie de PNN-website bij vliegverwachting)
4-Op de geplande zelf dag staat bij vliegverwachting of het vliegen ook daadwerkelijk doorgaat en welk veld wordt gebruikt i.v.m. de wind. Het kan dus op het laatste moment nog geannuleerd worden!

Zo is de kans het grootst dat je afspraak resulteert in een vlucht. Tenslotte is schermvliegen nu eenmaal een natuursport waarbij we continu moeten inspelen op de veranderende weersomstandigheden. Het ideale weer is droog met een lichte tot matige wind (maximaal windkracht 3). Dit hoeft niet perse de gehele dag zo zijn maar wel minimaal de helft van de dag. Verder het liefst ook nog een beetje zonnig hoewel dat niet absoluut nodig is. Regen is een no go.

Kosten per vlucht is 40 €.