Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Locatie

Liervelden Eesergroen/Eeserveen

 

 

 Kanaalstraat 6:

Kanaalstraat 6
7858 TE Eeserveen
(Bistro De Wilde Kers). De startplaats ligt daar iets voor aan de rechterzijde.
Auto parkeren naast de weg of rand lierveld.

Dorpsstraat 18:

Dorpsstraat 18
9537 TC Eesergroen
De auto kan geparkeerd worden op het boerenerf (Maatschap Addink). Langs de stallen rondom de silo en aan de rand van het lierveld.

Middenweg 1:

Parkeren achter de stal van de familie Brunnekreeft. Let op rijd s.v.p. langs de stal en niet langs het woonhuis zoals aangegeven op onderstaande afbeelding.
Je kan daarna lopend naar de startplaats. Graag aangepaste snelheid rijden en niet de auto voor de kuil zetten waar de boer altijd bij moet kunnen.
Sanitaire voorzieningen zijn bij het struweel (ook wel struikgewas genoemd)

 

Brammershoopstraat (Eeserveen):

Waar de Brammershoopstraat een scherpe bocht maakt kan je in die bocht de zijweg ingaan. Voor de navigatie kan je nr. 17 aanhouden. Echter graag iets verderop parkeren langs de zandweg. Ook dit is een doorgaande weg dus auto goed aan de kant zetten! Alternatief kan je de auto ook parkeren bij Middenweg nr.1 (Brunnekreeft) achter de kuilopslag (zie foto hierboven). Daarna kan je langs het veld naar de startplaats lopen.

 

 

Hooghalen-Laaghalerveen (naast het Hijkerveld)

Parkeren NO-ZW lierveld: Het lierveld ligt dwars op de doorgaande weg van Smilde naar Hooghalen. Je kan je parkeren op de zijweg (De Streek) direct na de afslag aan de rechterzijde vanaf de doorgaande weg gezien. Niet parkeren op de doorgaande weg bij het lierveld zelf i.v.m. de veiligheid voor het verkeer. De auto graag volledig in de berm zetten. Er rijden regelmatig grote landbouwvoertuigen langs! Het adres voor de navigatie is: De Streek 4, Hooghalen.