Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Locatie

Eesergroen:

 

Start Westzijde/Kanaalstraat (Bij Oostenwind):

Kanaalstraat 6
7858 TE Eeserveen
(Bistro De Wilde Kers). De startplaats ligt daar iets voor aan de rechterzijde.
Auto parkeren naast de weg of rand lierveld.

Start Oostzijde/Dorpsstraat (Bij Westenwind):

Dorpsstraat 18
9537 TC Eesergroen
De auto kan geparkeerd worden op het boerenerf (Maatschap Addink). Langs de stallen rondom de silo en aan de rand van het lierveld.

 

 

Hooghalen (Hijkerveld)

Parkeren NO-ZW lierveld: Bij het kleinere NO-ZW veld dat ligt dwars op de doorgaande weg van Smilde naar Hooghalen kan je parkeren op de zijweg nog voor de boerderij met adres De Streek 4 (aan de rechterzijde vanaf de doorgaande weg gezien) Niet parkeren op de doorgaande weg bij het lierveld zelf i.v.m. de veiligheid voor het verkeer. Auto graag volledig in de berm zetten. Er rijden regelmatig grote landbouwvoertuigen langs!

 

 

 

Parkeren NW-ZO lierveld: Toegang tot het NW-ZO lierveld is vanaf de doorgaande weg Hooghalen-Smilde. U kunt parkeren bij de parkeerplaats die toegang geeft tot het Hijkerveld.De parkeerplaats is schuin tegenover het huis met het adres Laaghalerveen 1, 9414VG Hooghalen.
Daarna de weg oversteken u passeert een hek, loopt eerst langs de linkerkant van de sloot en steekt deze over waar het kan om op het grasland te komen naar het lierveld. Bij Westenwind staat hier de lier en bij Oostenwind wordt er hier gestart. De Quad rijdt regelmatig heen en weer en kan eventueel iemand meenemen wanneer bij Westenwind aan de andere kant van het veld gestart word.

 

 

 

 O-W Lierveld Zwiggelte (Westeres):

Parkeren langs de weg in de berm (Zeer beperkt op het zandpad)

GPS:  52°52'05.8"N 6°33'45.6"E

 Zwiggelte (niet in 2021)

 

 Lierveld Beilen (Klatering): Dit veld is te bereiken vanaf de A28 afslag Beilen-Noord, Dan richting Hooghalen en na de 2 rotondes de eerste weg rechts en 2 x links (zie onderstaand kaartje).

 

No landing zone bij Klatering: Bij Klatering lopen erg schrikachtige paarden rond! Hier dus niet landen maar met minimaal 300 meter hoogte overvliegen