Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Siebren

Siebren van der Zee


Mijn naam is Siebren van der zee, geboren in 1953 en woonachtig in Scharnegoutum, gehuwd en drie zonen. Al op jonge leeftijd had ik veel belangstelling met alles wat kon vliegen. Vanaf dertienjarige leeftijd tot op heden doe ik ook aan radiomodelvliegen.

Na mijn schoolopleiding ben ik zes jaar vliegtuig elektro en instrumentenmonteur bij de Koninklijke Luchtmacht geweest, hierna ben ik reeds  35 jaar werkzaam in de elektrotechniek, waarvan32 jaar als elektrotechnisch paneelbouwer en de laatste jaren in de elektrotechnische groothandel bij hetzelfde bedrijf.

Na een kennismaking weekend schermvliegen in Duitsland was ik wel enthousiast geworden, maar in Nederland was geen vliegschool in de directe omgeving, totdat ik twee jaar later hoorde dat er in Hooghalen aan schermvliegen werd gedaan. Ik heb mij op een zaterdag in april 2007 aangemeld, en na intensieve grondtraining in twee dagen mocht ik op zondagavond voor het eerst omhoog aan de lierkabel, sindsdien ben ik verknocht aan deze sport.

Nu probeer ik zoveel mogelijk met ons PNN team ook andere leerlingen te helpen, en als lierman veel gebrevetteerde vliegers de lucht in te trekken, en dan genieten van onze mooie vluchten en het gezellig samenzijn op het veld met andere piloten en partners.