Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Actueel

De komende weekenden zijn we niet actief wegens vakantie en daarna zijn we een paar weken in Frankrijk voor cursus in de bergen.

Het eerstvolgend lierweekend is op 15 en 16 september.

 

Mooie foto's van Harm Mooibroek van zaterdag 14 juli en zondag 22 juli.


Zoals altijd de site even checken voor vertrek of het ook doorgaat (tenslotte is niets zo veranderlijk als het weer)

Graag aanmelden via email of het contactformulier.

We zijn nu ook te volgen op facebook via www.facebook.com/parapentenoordnederland/

Hier is geen facebook account voor nodig!

Zie de agenda voor de planning van dit jaar.

 

Bergcursus:

26-31 Aug Sapenay (beginnerscursus maar ook geschikt voor gevorderde piloten om meer uren in de lucht te maken)

2-7 Sep Annecy (voor cursisten met tenminste 2 weken bergervaring waarbij er op meerdere plekken gevlogen gaat worden)

Voor beginnende bergpiloten is Sapenay het meest geschikt. Annecy is het meest geschikt voor brevet 2 of 3 houders en gevorderde beginners die bijna brevet 2 hebben gehaald (bij voorkeur i.c.m. de cursus in Sapenay te boeken) Ook zal er aandacht worden besteed aan het thermiek vliegen en het maken van xc (nodig voor brevet 3)

Bij twijfel kan je natuurlijk altijd even overleggen.

 

Parkeren lierveld:

Betreffende het parkeren bij het lierveld. Het is niet toegestaan om aan de kant van het O-W lierveld (naast het bosje) te parkeren. Doe dit altijd aan de andere zijde van de weg (De Streek) en zet de auto geheel van de weg af (i.v.m. grote landbouwmachines)
Bij het kleinere N-Z veld dat ligt aan de doorgaande weg van Smilde naar Hooghalen alleen parkeren op De Streek (aan de rechterzijde vanaf de weg gezien) en niet bij het lierveld zelf. Dit i.v.m. de veiligheid voor het verkeer.