Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Actueel

Het eerstvolgend lierweekend is 23, 24 juni.

Zoals altijd de site even checken voor vertrek of het ook doorgaat (niets zo veranderlijk als het weer)

Graag aanmelden via email of het contactformulier.

We zijn nu ook te volgen op facebook via www.facebook.com/parapentenoordnederland/

Hier is geen facebook account voor nodig!

Zie de agenda voor de planning van dit jaar.

 

Bergcursus:

26-31 Aug Sapenay (beginnerscursus maar ook geschikt voor gevorderde piloten om meer uren in de lucht te maken)

2-7 Sep Annecy (voor cursisten met tenminste 2 weken bergervaring waarbij er op meerdere plekken gevlogen gaat worden)

Voor beginnende bergpiloten is Sapenay het meest geschikt. Annecy is het meest geschikt voor brevet 2 of 3 houders en gevorderde beginners die bijna brevet 2 hebben gehaald (bij voorkeur i.c.m. de cursus in Sapenay te boeken) Ook zal er aandacht worden besteed aan het thermiek vliegen en het maken van xc (nodig voor brevet 3)

Bij twijfel kan je natuurlijk altijd even overleggen.

 

Parkeren lierveld:

Betreffende het parkeren bij het lierveld. Het is niet toegestaan om aan de kant van het O-W lierveld (naast het bosje) te parkeren. Doe dit altijd aan de andere zijde van de weg (De Streek) en zet de auto geheel van de weg af (i.v.m. grote landbouwmachines)
Bij het kleinere N-Z veld dat ligt aan de doorgaande weg van Smilde naar Hooghalen alleen parkeren op De Streek (aan de rechterzijde vanaf de weg gezien) en niet bij het lierveld zelf. Dit i.v.m. de veiligheid voor het verkeer.