Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Actueel

De eerstvolgende lierdag zal zijn in het weekend van 5 en 6 mei. Daarna weer op 10 juni.

(Zoals altijd de site even checken voor vertrek of het ook doorgaat (niets zo veranderlijk als het weer))

Graag aanmelden via email of het contactformulier.

Zie agenda voor de planning van dit jaar.

Bergcursus:

26-31 Aug Sapenay (beginnerscursus)

2-8 Sep Annecy (tenminste 1 week of meer bergervaring waarbij we ook andere vliegstekken in de buurt gaan bezoeken)

Voor beginnende bergpiloten is Sapenay het meest geschikt. Annecy is het meest geschikt voor brevet 2 of 3 houders en gevorderde beginners die bijna brevet 2 hebben gehaald (bij voorkeur i.c.m. de cursus in Sapenay te boeken)

Parkeren lierveld:

Betreffende het parkeren bij het lierveld. Het is niet toegestaan om aan de kant van het O-W lierveld (naast het bosje) te parkeren. Doe dit altijd aan de andere zijde van de weg (De Streek) en zet de auto geheel van de weg af (i.v.m. grote landbouwmachines)
Bij het kleinere N-Z veld dat ligt aan de doorgaande weg van Smilde naar Hooghalen alleen parkeren op De Streek (aan de rechterzijde vanaf de weg gezien) en niet bij het lierveld zelf. Dit i.v.m. de veiligheid voor het verkeer.


De nieuwe brochure van Ozone is uit!